Thai Surgeons Work Wonders! Girls Who Used To Be Boys Are Practically Undistinguishable

Inspiration

July 11, 2019 17:23 By Fabiosa

Many of you must have heard that there are quite a few representatives of the so-called “third sex” in Thailand. These people are women who used to be men. In their homeland, they are referred to as “kathoey,” but to the rest of the world, they are better known as “ladyboys.”

Most often, ladyboys work in beauty salons, restaurants, as well as in entertainment, tourist centers, bars, and cabarets. The main reason for Thai men’s gender change is the lack of decent and well-paid jobs.

In recent years, the skills of local plastic surgeons have reached such a high level that telling modern ladyboys from ordinary girls is practically impossible. Can you do it? We invite you to test your intuition with the help of a quick mock test!

Are these photos of girls or ladyboys?

1. Girl or ladyboy?

Answer: Girl. This is Thai actress Fonthip Watcharatrakul.

2. Girl or ladyboy?

Answer: Ladyboy Panvilas Mongkol, known as Jele Panvilas. In 2012, she won the national beauty pageant among transgender people, Miss Tiffany.

3. Girl or ladyboy?

Answer: Ladyboy Chaiyakham (Lukpad Chaiyakham).

4. Girl or ladyboy?

Answer: This girl is Thai actress Urassaya Sperbund.

5. Girl or ladyboy?

Answer: Ladyboy Picyanan Srisawatparkorn.

6. Girl or ladyboy?

Answer: Ladyboy Poyd Treechada, one of her homeland's most popular model/actresses to have undergone gender reassignment surgery.

7. Girl or ladyboy?

Answer: Girl – Thai actress Sushar Manaying.

8. Girl or ladyboy?

Answer: Girl – Thai singer Yayaying Rhatha Phongam.

Have you guessed all of them? Not so easy, right? Share your results in the comments!